Norge har et stort antall fantastiske naturperler og spennende byer med tusenvis av besøkende fra andre land året rundt. Nordmenn har også fått opp øynene for å feriere i sitt eget hjemland. Storbyen Oslo har den flotte Oslofjorden, masse utekaféer og flere nasjonale museer å friste med. Bergen byr på de syv fjell, Fløibanen og Trollhaugen, Edvard Griegs hjem. Nidaroskatedralen i Trondheim er også noe man bør oppleve.

Hva med å ta turen opp den berømte Trollstigen? Denne spektakulære veien går i sikksakk opp mot sitt høyeste punkt som er 850 meter over havet. Den som legger kjøreturen der er garantert en opplevelse for livet. Veien er omringet av fjelltopper hvor flere er over 1000 meter høye. De kan ta pusten fra alle og enhver. Veien er kjørbar fra våren og til langt utpå høsten.

Lofoten

I Nordland finner du det fantastiske øyrike Lofoten. Her vil du finne et mylder av fjell som stikker rett opp av havet og en storslått natur. I Lofoten har du fantastiske muligheter til å oppleve midnattssolen om sommeren, og vinteren byr på nordlys som lyser opp hele himmelen i flotte farger. Turister fra hele verden har latt seg trollbinde av både de nydelige omgivelsene, så vel som av nordlyset.

Lofoten består også av de to øyene Værøy og Røst, som ligger ute i havet og kan besøkes ved å ta ferge. Røst har også egen flyplass, mens Værøy tilbyr helikoptertransport for de som måtte ønske reisemåte med lufttransport. Det er blitt mer og mer populært å ta seg en sykkeltur langs øyriket, gjerne med teltet i bagasjen. Et besøk til Lofoten er noe man seint glemmer.

Geiranger

Geiranger er beskrevet som et av de vakreste fjordområdene i verden. Den berømte Geirangerfjorden er selve juvelen blant Norges fjorder med sine majestetiske fjell, vakre og ville fosser og frodige vegetasjon. Om du kjører langs den berømte Ørnevegen kan du stoppe i Ørnesvingen for å få en tilrettelagt plass å nyte den fantastiske utsikten over fjorden. Her er det satt opp benker og rekkverk.

Du kan kjøre opp den kjente Nibbevegen og derfra komme til Europas høyeste fjordutsikt som kan nås via bilvei. Her ligger den spektakulære plattformen «Geiranger Skywalk» som ligger hele 1 500 meter over havet. Her vil du oppleve en fantastisk panoramautsikt over høyfjellsterreng, majestetiske fjelltopper og selvsagt Geirangerfjorden. Du kan vanligvis kjøre denne veien mellom slutten av mai til midten av oktober.